Beste Ria, Patrick, Jeroen, Tessa, Roger, Katia, Veerle, Sandra, Hilde, Arne, Tom, Kevin, Robin, Ronny, Elke, Mieke, Jan, Eline, Rikkert, Igor, Lynn, Joris, Bram, Simon, Tijs, Jef, Tom, Eric, Hans, Chris, Tim, ‘zoon van Carine’, Luc, Pieter, Diederik, Olivier, Beste ploegen van Albatros, Beste ploeg van De Lage Landen,

Dank dank dank, de tweede deelname van Villa Clementina aan de No Drugs Triatlon Mechelen was een groot succes !!!

• Niet alleen door het zonnetje
  • Niet alleen door de goede ambiance
  • Niet alleen door de lekkere cava
  • Maar vooral door jullie sportieve inzet, teambuilding en enthousiasme !!!!

In bijlage vinden jullie al een experimentele voorproeffoto (bijlange niet iedereen staat hierop ), de betere foto’s zullen binnenkort in onze nieuwsbrief staan en op onze website.

foto 1

Jullie vinden nog leuke foto’s en DE UITSLAGEN op de site van de triatlonorganisatie: http://uitslagen.3athlon.be/wedstrijden/2014/mechelen2014_zaterdag.htm

We namen vorig jaar deel met 9 ploegen, dit jaar al met 13 ploegen en als we zo verdergaan slepen we volgend jaar zeker de ludieke prijs voor bedrijf met de meeste ploegen in de wacht !!!

Sportieve, dankbare en respectvolle groet,

Het Villa Clementina Team

Met vriendelijke groet,

VZW Villa Clementina

Brusselsesteenweg 143 – 1980 Zemst

www.villaclementina.be

tel: 015/64 49 64

Klik op OadD  voor het filmpje in volledig scherm.

Promotie op de Grote Markt: Link naar de foto's.

bannerVillaClementina

In 2011 fietste Roger Leyman van Mechelen naar Santiago de Compostella.

Roger liet zijn tocht sponseren door zijn vrienden en schonk de opbrengst integraal aan zijn Rotary Club.

In samenspraak met Roger besloot de Commissie Sociale Doelen om het bedrag van 12.000 € integraal te schenken aan Villa Clementina in Zemst.

De cheque wordt overhandigd tijdens de officlële opening van Villa Clementina op 2 maart 2013.

Meer info over dit project vind je op de website van Villa Clementina.

Om de tocht van Roger nog eens te beleven, kan je naar de foto's van de eerste rit en  naar de blog van Roger surfen.

Download hier het sponsordossier van 2013.

De opbrengst van het project van de Rotary Clubs van Zone 7 werd gebruikt voor de aanschaf van een wagen aan het Kinder Kanker Fonds.

Op dinsdag 22 januari 2013 werden de sleutels van de wagen overhandigd.

Link naar de uitzending op RTV.

The latest news from RCMO

Korte nieuwsberichten