Doel van de verwerking van persoonsgegevens

Rotary Club Mechelen Opsinjoor is begaan met uw on line privacy en weet dat u daar ook belang aan hecht. Daarom doen we al het mogelijke om uw privacy in relatie tot het gebruik dat u maakt van deze website te respecteren. Rotary Club Mechelen Opsinjoor verzamelt enkel persoonlijke gegevens (zoals voornaam, familienaam, adres, e-mail) wanneer deze gegevens ons door u persoonlijk werden toegezonden. Deze gegevens worden gebruikt om u de gevraagde dienst of informatie te kunnen leveren. Af en toe zullen wij u, met uw toelating, informatie toesturen in verband met onze activiteiten. U zal echter bij het verzamelen van uw persoonsgegevens steeds de mogelijkheid krijgen om aan te geven dat u zulke informatie niet wenst te ontvangen.

Personen die toegang hebben tot de verwerkte gegevens

Uw persoonsgegevens, die u via de formulieren verstrekt, worden opgenomen in de bestanden van Rotary Club Mechelen Opsinjoor.
Rotary Club Mechelen Opsinjoor zal uw persoonlijke gegevens niet verkopen, verzenden of openbaren aan derde partijen.
Rotary Club Mechelen Opsinjoor behoudt zich het recht voor om uw persoonlijke gegevens te gebruiken of openbaar te maken, wanneer de wet dit vereist, wanneer zulks noodzakelijk is om de integriteit van de website te vrijwaren, wanneer dit noodzakelijk is om uw verzoeken in te willigen, of om mee te werken aan een gerechtelijke procedure of een zaak die de openbare orde aanbelangt.

Uw rechten met betrekking tot de door ons verzamelde gegevens

Overeenkomstig de wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer zoals gewijzigd door de Wet van 11 december 1998 ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens hebt u toegang tot de persoonsgegevens die wij over u verzamelen en het recht deze eventueel te wijzigen zoals bepaald hieronder, alsmede het recht het Register van de Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer in te zien.
Als uw persoonlijke gegevens gewijzigd moeten worden, nodigen wij u uit Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te doen. Op basis van uw aanvraag zullen wij deze gegevens zo snel mogelijk aanpassen in overeenstemming met de informatie die u ons bezorgt.

Links naar andere websites

Indien wij u links aanbieden naar websites die niet door Rotary Club Mechelen Opsinjoor worden aangeboden dan worden deze links u louter ter informatieve titel en om u behulpzaam te zijn aangeboden. Wij raden u aan bij het betreden van deze websites het privacybeleid van de aanbieder van de website nauwkeurig na te lezen. Rotary Club Mechelen Opsinjoor kan op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden voor het beleid of de praktijken van de eigenaar of operator van dergelijke websites.