Contactpagina

{idkey=5681b0[url=https%3A%2F%2Fwww.rotarymechelenopsinjoor.be%2Fj25%2Findex.php%2Fcontacteer-ons][title=Contactpagina][desc=]}{cmp_start idkey=2156[url=https%3A%2F%2Fwww.rotarymechelenopsinjoor.be%2Fj25%2Findex.php%2Fcontacteer-ons][title=Contactpagina][desc=]}

Je kan steeds contact opnemen met de club via één van haar leden.

 

Via mail kan je ons contacteren op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Voor onze jaarlijks of regelmatig terugkerende fundraising activiteiten kan je ons contacteren via de volgende email adressen:

Karting:                   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Poules de Luxe:        Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zintuigenwandeling: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Opmerkingen of vragen ivm de website: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

{cmp_end}{idkey=5681b1[url=https%3A%2F%2Fwww.rotarymechelenopsinjoor.be%2Fj25%2Findex.php%2Fcontacteer-ons][title=Contactpagina][desc=]}

Aanvullende gegevens