Activiteiten

Om haar doelstellingen te verwezenlijken organiseert Rotary Club Mechelen-Opsinjoor jaarlijks drie grote activiteiten als fundraising voor haar sociale doelen.

• Culinaire activiteit
    • Culturele activiteit
    • Sportieve activiteit

Volg onze activiteiten op deze website.

Een overzicht van alle banners van de activiteiten sedert 2007, kan je hier bekijken.

Na het grote succes van onze Poules de Luxe Paasactie in 2021, kunnen wij u ook dit jaar een mooi paaspakket aanbieden gevuld met heerlijke artisanale chocolade aan slechts 25 EUR per pakket!

Poules de Luxe Paaspakket:

- een chocolade poule de luxe

- 6 artisanale chocolade eieren, 7 cm groot in 3 varianten

- 6 artisanale chocolade eieren, 4,5 cm groot in 3 varianten

De chocolade komt van Matthé, dé lekkerste paaschocolade! Chocolade holgoed is hun passie! Zij gebruiken couverture chocolade met uitsluitend 100% cacaoboter, die voor een ongeëvenaarde smaak zorgt. Chocolaterie Matthé staat reeds drie generaties lang synoniem voor vakmanschap! Met een aankoop van één of meerdere pakketten doet u niet alleen uzelf of uw naasten een culinair plezier, u ondersteunt ook onze goede doelen!

Wij leveren u de pakketten aan huis op vrijdag 1 april.

Bestellen kan t/m maandag 28 februari via de leden

Eindelijk, na een uitstel vanwege Corona in 2020, wordt op 3 september 2021 onze 23e Karting gereden bij InKart in Puurs.

De volledige opbrengst gaat naar onze sociale doelen.

Link naar de foto's.

De Paas Actie, in vervanging van de klassieke Poules de Luxe, bracht, dank zij jullie allemaal, ruim 6.000€ in de kassa van de sociale doelen.

Beste vrienden,
Beste sympathisanten,

Ook ons cultureel event ontsnapt helaas niet aan de gevolgen van de coronapandemie. In het kader van de geldende maatregelen werd eerder beslist om de voorstellingen van ‘Sono io?’ door Circus Ronaldo, initieel gepland op 3 en 4 oktober 2020, te verplaatsen naar 8 en 9 mei 2021. Ook op deze nieuwe data zal het helaas niet mogelijk zijn om de voorstellingen plaats te laten vinden.
Wij zien ons genoodzaakt om dit event definitief te annuleren.
Reeds aangekochte kaarten zullen integraal terugbetaald worden. Personen die reeds kaarten aankochten zullen hiervoor persoonlijk gecontacteerd worden!

Bedankt voor uw begrip en bedankt aan iedereen die interesse toonde of reeds kaarten aankocht.
Zodra de omstandigheden dit terug toelaten zullen wij onze culturele activiteiten hervatten en hopen wij u terug te kunnen verwelkomen!

Met culturele groet.